Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد ساوه در ۲۲ رشته کاردانی و ۴۰ رشته کارشناسی تا پایان شهریور در دانشکده‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی و کشاورزی دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه آزاد ساوه در ۱۲ رشته کاردانی در گروه فنی و مهندسی، ۴ رشته کاردانی علوم انسانی و ۶ رشته کاردانی کشاورزی بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رشته‌های برق صنعتی، الکترونیک عمومی، تاسیسات الکترونیکی، صنایع فلزی، ریخته گری، نرم افزار کامپیوتر، تربیت معلم آموزش ریاضی، فنی برق، مکانیک، عمران بتنی، ریخته گری و کامپیوتر در حوزه علوم فنی و مهندسی در مقطع کاردانی در دانشگاه آزاد ساوه در لیست رشته‌های بدون کنکور قرار داده شده است.

حسابداری، آموزش دینی و عربی، آموزش زبان انگلیسی و علوم ورزشی در گروه علوم انسانی و رشته‌های تکنولوژی تولیدات زراعی، تکنولوژی پرورش طیور، تکنولوژی پرورش دام، تکنولوژی تولیدات باغی، دامپزشکی و تکنولوژی تولیدات گیاهی در مقطع کاردانی و بدون کنکور در لیست رشته‌های دانشگاه آزاد ساوه قرار دارد.

در مقطع کارشناسی لیست بدون کنکور این دانشگاه در دانشکده کشاورزی شامل رشته‌های علوم دامی، تولید و ژنتیک گیاهی، مهندسی باغبانی، زیست شناسی گیاهی، میکروبیولوژی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی می‌شود.

در همین مقطع در دانشکده علوم انسانی این دانشگاه رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، علوم تربیتی، روانشناسی، حقوق، مدیریت دولتی، علوم ورزشی، جغرافیا، حسابداری، مدیریت صنعتی و مدیریت کسب و کار‌های کوچک، بدون کنکور ارائه می‌شود.

رشته‌های فیزیک، شیمی محض و کاربردی، مهندسی برق، صنایع، عمران، مواد، کامپیوتر، مکانیکک، معماری، نقشه برداری، تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، ذوب فلزات، قدرت، الکترونیک، فناوری صنایع شیمیایی، مکانیک خودرو، مکانیک ماشین ابزار، قالب سازی و مهندس اجرایی عمران در دانشکده فنی و مهندسی براساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرد.

گفتنی است، دانشگاه آزاد ساوه ۱۷۰ عضو هیات علمی دارد و به دانشجویان غیربومی خوابگاه ارائه می‌دهد.   مهلت ثبت نام رشته‌های بدون کنکور تا پایان شهریور تمدید شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد ساوه سال تحصیلی جدید رشته های بدون کنکور ثبت نام دانشگاه سال تحصیلی 99 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 

فرشته امین، مدیرکل دفتر مهارت دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در یک سیستمی متشکل از استاد، دانشجو، سازمان، دولت و ذی نفعان قرار گرفته ایم که هر کدام نقش مهمی بر عهده دارند، وقتی پای صحبت آن‌ها می‌نشینیم از ارتباط کمرنگ دانشگاه با صنعت گلایه‌مند هستند و دغدغه‌هایی دارند، اما این تنها کافی نیست؛ چرا که همه ما باید خود را در این سیستم یک فرد مسئول بدانیم و پای کار بیاییم. 

وی افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه و سازمان‌ها و بخش‌های مختلف باید با همکاری یکدیگر ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت ببخشند؛ برگزاری رویداد‌هایی از قبیل نمایشگاه بازار کار هم با هدف افزایش آمار اشتغال و معرفی صنایع به دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می‌شود تا آنها بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود فعالیتی را به ثمر برسانند. 

امین تصریح کرد: برخی از سازمان‌ها هنوز توجیه نشده اند که چرا دانشجو باید ۷۰ ساعت از زمان خود را در صنایع بگذراند و در مقابل کارفرما هم به ارزیابی او اقدام کند، در صورتی که اگر به سیستم مذکور اعتقاد و دیدبلند مدت داشته باشیم، همه باید در مقطعی سرمایه گذاری کرده و وقت و انرژی بگذاریم تا تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه جدی گرفته شود. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی ۲ ساله باید برنامه‌های خود را تحقق ببخشیم تا ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر شود، هم اکنون دانشجویان در برخی از حوزه‌ها مثل رشته‌های فنی مهارت‌های خوبی دارند، اما با توجه به ماهیت رشته ها، دانشجو باید در دوران تحصیل خود مهارت‌هایی را کسب کند، در مقابل در برخی از رشته‌ها این مهارت آموزی کمتر است. 

امین گفت: مهارت‌های عملی مانند کار گروهی، مدیریت زمان، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، رهبری و ... در رشته‌های فنی آموزش داده می‌شود، اما هم اکنون دغدغه ما در دانشگاه‌ها این است که دانشجو در بدو ورود به بازار کار نمی‌تواند کار گروهی انجام دهد و نامه اداری بنویسد و توانایی حل مسئله و مدیریت را ندارد که باید روی این مسائل تاکید کنیم. پس تمرکز ما هم روی مهارت‌های عملی و رفتاری است. 

وی بیان کرد: مهارت‌های سخت در برخی از رشته‌ها هم اکنون قوی‌تر است و به همین علت متقاضی بازار کار در آن رشته‌ها بیشتر و در برخی دیگر ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ