Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی از پذیرش دانشجوی بدون کنکور در ۱۲۰ رشته در مقاطع کاردانی و کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته این دانشگاه خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر علیرضا لطفی با بیان اینکه طبق تصمیمات اخذ شده و بر اساس مصوبه کمیسیون برنامه‌ریزی آموزشی از ابتدای سال 97 همه دوره‌های کاردانی پیوسته قابل اجرا و برگزار نخواهد شد، گفت: «آن‌دسته از داوطلبانی که دارای مدرک کاردانی پیوسته بویژه دیپلمه‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش هستند، می‌توانند برای ثبت نام در رشته های مورد علاقه خود در این واحد برای نیم‌سال دوم 97-96 ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «این دانشگاه با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در کشور بستر لازم را برای بخش بزرگی از جامعه فراهم کرده است تا دانشجویان گرامی بتوانند با امنیت و آرامش خاطر در کنار خانواده‌های خویش تحصیلات عالی را ادامه و ظرفیت‌های فکری خود را افزایش دهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی یادآور شد: «همه علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره رشته‌های دایر در این واحد به آدرس www.iaukhoy.ac.ir مراجعه کنند.»

دانشگاه آزاد اسلامی خوی با دارا بودن امکانات منحصربفرد همچون مجتمع‌های آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و بروز، مراکز تحقیقاتی و رشد، کتابخانه‌های بزرگ و مجهز، سلف سرویس‌های دانشجویی، خوابگاه دانشجویی(خواهران)، سالن‌ ورزشی بزرگ و مجهز، توانسته جایگاه مطلوبی از لحاظ آموزشی، پژوهشی، رفاهی و دانشجویی را در بین دانشگاه‌های استان آذربایجان غربی ایجاد کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد